shinee

Bosted:
mosjøen
Status:
Medlem
Medlem siden:
02.12.2009
Sist pålogget:
21.02.22 kl 00:29
Antall innlegg i forum:
125
Hjemmeside:
Akvarie interessen har jeg hatt siden jeg var barn. Startet med at vi fikk gullfisker i bolle, og senere et lite akvarium. Husker at jeg kunne sitte lenge foran akvariet og bare se på fiskene. Akvariet ble knust etter noen år, og vi fikk aldri noe nytt.
Da jeg var 12-13 år fikk jeg et stort(ca 3l) cognac glass som jeg hadde en gullfisk oppi. Og da jeg var 14 år kjøpte jeg mitt første akvarium med noe av konfirmasjonspengene:) Siden har jeg hatt akvarium, nå er akvariumene blitt en del av livet mitt og jeg klarer meg ikke uten.
Men det var først for noen år siden at interessen tok helt av. Følte at jeg måtte ha noe større, hadde bare hatt små kar fra 20l-80l. Så nå har jeg 3 kar som er drift, 27l, 160l og 325l.
Mine akvarier (4)
Min akvarieblogg
71 innlegg totalt - 719 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 23.04.12 kl 02:13 av shinee

Stines undervannsverden- en stadig voksende hobby.

Da starter jeg også min egen tråd, tenkte det kunne være fint som en dagbok som jeg kan se tilbake på senere:) Har hatt fisk store deler av livet, startet med noen stakkars slørhaler i bolle da jeg var barn. Jeg og min søster ville som alle barn ha et kjæledyr, men pga alergi i familien fikk vi gul....

Les videre

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Kristin Torgersen
Reklame for plussmedlemskap