Lachris

Bosted:
Asker
Status:
Medlem
Medlem siden:
06.10.2010
Sist pålogget:
20.08.23 kl 13:08
Antall innlegg i forum:
468
Hjemmeside:
www.lachris.no
Jeg er en kar i 40-åra som startet med akvarie når jeg gikk på ungdomsskolen en gang på 80-tallet. Var i overkant interressert og leste og lærte mye, men mye av den mer tekniske informasjonen gikk meg hus forbi og jeg hadde mye trøbbel med å få det til å fungere skikkelig. Etter noen år og en større lekkasje på gutterommet ga jeg meg.

På begynnelsen av 2000-tallet kjøpte jeg et akvarie og satte igang igjen med et helt enkelt selskapsakvarie, men uten den helt store entusiasmen. Sommeren 2010 innså jeg at jeg hadde kommet til et punkt hvor det var to veier framover: Enten selge akvariet og gi meg, eller begynne å sette av tid til å lese meg opp og ta et skikkelig tak i denne hobbyen. Valget falt på det siste og jeg begynte å lete etter informasjon på nettet. Jeg fant Akvaforum og ble solgt. Å delta og lese her veldig inspirerende!

De siste årene har det gått litt opp og ned med interessen, men jeg holder på fortsatt selv om det ikke blir så mye skriving i min akvarietråd her på Akvaforum.
Mine akvarier (14)
Min akvarieblogg
375 innlegg totalt - 2342 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 10.10.13 kl 00:10 av Lachris

Lachvarium

Endelig har jeg tatt tak i det. Akvariet vårt, en 128l Akvastabil effectline har stått for seg selv inne på badet med råtne lysrør, minimalt med planter og færre og færre fisk det siste året. Det var på tide å ta tak i dette som en aktiv hobby eller kvitte seg med det. Jeg tok tak i det. Etter....

Les videre

Tilfeldig bekjentskap
© Edward O. Murdy
Reklame for plussmedlemskap