Hvorfor ikke ha en bildetråd med sneglebilder?

jeg er veldig fasinert av disse sneglene som suser rundt i akvariet. det er mange artige situasjoner de kommer ut for og de er ikke så veldig vanskelig å fotografere heller for de spinter ikke avsted lissom. Noen er ganske enkelt veldig pene og grasiøse og se på også. Her kommer tre bilder fra meg. På det nederste bildet syns jeg veldig synd i den lille som ligger nederst.
Bildetråd av snegler
Øverste bildet er bokstavelig et sneglehus....
Bildetråd med snegler
jeg ble i kveld vitne til en dramatisk parringsjakt i akvariet. Jeg tok bilder og de må jeg bare legge ut så flere får se dette. Første bildene er flørtinga i full gang.
får vel legge til noen bilder siden jeg driver snegle oppdrett selv
Parringsjakt
På første bildet er vist utstyret kommet på plass og alt virker i orden. Men plutselig inn fra venstre kommer en elskovssyk lilla hannsnegle i full fart opp på ryggen til den blåe snegla for så å sette i gang med saboteringa.
Parringsjakt
som dere ser så jobbes det intenst med å få vekk den blåe konkurrenten. Flere knep blir brukt men dengang ei. Men lillasnegla har ikke tenkt å gi seg med det første...
Parringsjakt
Tilslutt så vinner lillasnegla og den blåe faller av. Så da var det bare å kruse seg frem til målet. Dette var helt utrolig å se på så det skulle vært filma så vi hadde fått sett alle bevegelsene og knuffinga men dette ble det beste jeg fikk til denne gangen. Arti læll.
Jøss, det kan bli en morsom eggeklase:p
Slenger meg med på denne tråden
Den ene lilla sneglen min... Har to lilla og en gul.
Jeg har stort sett lilla eplesnegler nå, men beholdt to rosa også.
De lilla er imidlertid størst, de er på ferie ganske ofte, i kar med algeproblemer og sånn. Det blir det store snegler av

Det siste bildet viser en av de hvite eplesneglene jeg hadde for en tid siden. En Corydoras har plassert et egg på toppen av skallet dens

[External Image]

[External Image]

[External Image]
Her er bilde av mine to Eplesnegler som "koser seg" :P
Sånn sitter de nesten hele tiden :P
Og det blir masse eggklaser av det, hehe :P
Ikke verdens beste bilder, men her er ihvertfall mine snegler. Da ser jeg bort fra mesteparten av sneglene mine som har immigrert ulovlig. Tør ikke å ta sjansen på å vise bilder av de. Kunne risikere at de formerte seg og tok over hele tråden

Den øverste er en tigersnegl, den midterste en sebrasnegl (samboeren min lurte på om tigeren ville spise opp sebraen, men det har ikke skjedd) og den siste er en representant for alle de flittige sandsneglene mine.


[External Image]

[External Image]

[External Image]
legger tigersneglene dine egg overalt? det gjør mine. det er hvite prikker overalt etter dem. Her er mine tigersnegler, eller er det sebra? Fikk helt jernteppe jeg nå.
Golden
legger tigersneglene dine egg overalt? det gjør mine. det er hvite prikker overalt etter dem. Her er mine tigersnegler, eller er det sebra? Fikk helt jernteppe jeg nå.


Det er sebra du har, og ja, de legger egg overalt, men foretrekker harde flater som glass og stein. Tigersneglen legger heller eggene sine på røttene som er litt mykere i konsistens. Det morsomme er jo at disse to jeg har, en av hver art, gjerne oppholder seg på samme sted når de hviler. Ser så rent koslig ut der de kryper tett inntill hverandre
Takk for svaret. Jernteppet lettet etterhvert. Jeg har ei rot som er nesten tettpakket med egg i alle sprekker. Det er jammen bra de ikke klekker.
Inaktiv bruker
Her er noen av mine eplesnegler. Første bilde er av foreldra. De fleste sneglebarna får samme brune farge som dem, mens noen blir vinrøde.
her kommer flere sneglebilder. en av mine grønne, blå og lilla. kom igjen folkens send inn sneglebilder i alle varianter og situasjoner.
Cory-frelst som jeg er, kunne jeg ikke dy meg for denne!

En stykk sandsnegle, sammen med en 3 uker gammel Corydoras adolfoi-yngel

Sandsneglene ble plassert der for å spise opp matrester, og gjorde en fin jobb med det (selv om det ikke var sand i yngelkaret).

[External Image]
hælledussen så søt den va. Æ har å en beibi av cory aneneus men den ligner ikke på foreldrene i det hele tatt. den ser ut som flekket pansermalle. Det er mulig at likheten kommer senere.
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang