Home
Siste innlegg Retningslinjer
Om svar og råd i forumet. Alle bør lese!
Søk kun i forum

Søk bare i forumet Personlige akvarietråder
RSS-feed for dette forumet for dette forumet
Fora:
Nybegynner Fisk Snegler/skalldyr Planter Design / Aquascaping Oppdrett Hagedam Saltvann Brakkvann Vannverdier Sykdom Fór og fóring Foto & Film Teknisk Gjør det selv Butikker og produkter Hva skjer? Personlige akvarietråder Artikkelforum Diverse Om Akvaforum Off topic - diverse
 
Tilfeldig bekjentskap
© Håvard Støre Andresen © Jan Ove © Lars Jamne
Tilfeldig akvarium
Månedens akvarium
Akvaforum p� Facebook
NB! En tråd i dette forumet kan bare opprettes fra din profil.
Søk
Siste innlegg
Tante Astrid´s undervannsverden
Sider: 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 108 »
981  

Liv H
Medlem female.gif
Fra: Tønsberg
og kattunger? O:-)

Medlem av FAMBAI: Forente akvarister mot bruk av innkjøringsfisk.
 
Postet 02.11.2008 kl. 20:08
[Rapportér innlegg]
982  

guttn
Medlem male.gif
Fra: stjørdal
altid morsomt å vite hva som skjer i andre akvaristers liv

 
Postet 02.11.2008 kl. 22:22
[Rapportér innlegg]
983  

Tante Astrid
Medlem female.gif
Fra: Kristiansund
Det er veldig morsomt å følge med i de personlige trådene. Rart å tenke på at disse først dukket opp en god stund etter at Akvaforum startet opp. Nå er det vel en av de tingene som jeg setter mest pris på her inne. Må forresten takke Galemor for de gode ordene.

Litt OT må det være lov til å komme med i disse personlige trådene så nå skal jeg røpe noe som jeg ikke har nevnt før. Jeg driver nemlig med en aktivitet som ikke er helt stuerent for mange. Nå må dere ikke la fantasien ta helt av, det er ikke riktig så spennende ;) Jeg har nå akkurat kommet hjem etter å ha sittet på byens store treffsted, Cafèbaren 'Onkel og vennene hans'. Her tar jeg med meg Tarot-kortene mine fra tid til annen og så spår jeg de som måtte ønske det. Dette er noe jeg har stor glede av og som jeg ikke tar betaling for lengre. Tidligere hadde jeg folk som besøkte meg hjemme og da tok jeg litt penger, men nå gjør jeg det bare for moro skyld og helt på impuls. Liker det bedre sånn.

Sånn. Nå har jeg visst ikke flere hemmeligheter igjen her inne ;)

 
Postet 03.11.2008 kl. 00:09
[Rapportér innlegg]
984  

Jon Bruce
Medlem male.gif
Fra: Oslo
Hei Tante Astrid

Jeg er helt enig, det er både artig og lærerikt å lese de personlige trådene. Selv om jeg ikke kommenterer så mye, så har jeg også mine "faste" tråder jeg bare må lese, (deriblant din :-) ). Og siden det er en personlig tråd så kommer det jo frem forskjellige sider hos den enkelte. Jeg har jo blottlagt meg helt som en amcarfrelst cowboy som stort sett hører på countrymusikk.
Den ene datteren min driver også med Tarot-kort forresten, så noe kjennskap har jeg med det også. Datteren ga forresten opp for mange år siden med maset om å spå meg. Men morsomt er det å oppdage andre sider ved akvaristen.

Jon

Fisker som får livretten sin, får de vann i munnen?
 
Postet 03.11.2008 kl. 12:46
[Rapportér innlegg]
985  

Liv H
Medlem female.gif
Fra: Tønsberg
sitat av Tante Astrid:
. Her tar jeg med meg Tarot-kortene mine fra tid til annen og så spår jeg de som måtte ønske det. Dette er noe jeg har stor glede av og som jeg ikke tar betaling for lengre. Tidligere hadde jeg folk som besøkte meg hjemme og da tok jeg litt penger, men nå gjør jeg det bare for moro skyld og helt på impuls. Liker det bedre sånn.
sitat:


Så spennende :-) Akkurat lest en kjempefascinerende historisk spenningsroman av en forfatter som heter Kate Mosse; sepulchre - der er det mye om tarot. Absolutt en bokanbefaling til mørke høstkvelder :-)

Medlem av FAMBAI: Forente akvarister mot bruk av innkjøringsfisk.
 
Postet 03.11.2008 kl. 19:55
[Rapportér innlegg]
986  

guttn
Medlem male.gif
Fra: stjørdal
har lest kurt blir grusom i det siste jeg, bra for de som har søvn problemer.hehe

 
Postet 03.11.2008 kl. 20:21
[Rapportér innlegg]
987  

Tante Astrid
Medlem female.gif
Fra: Kristiansund
Er nok inne og sniktitter litt i tråden din også Jon, selv om jeg ikke skriver stort :)

Er alltid litt i tvil om hvilke reaksjoner jeg får når jeg går ut med interessen min for tarot. Får nesten like mange sideblikk som når jeg forteller at jeg har 4 akvarium ;D Det siste er det forresten ingen her inne som kommenterer og godt er det!

I dag var jeg forresten ut på jakt etter noe som kan holde boblene til Leopold på plass. Fant noen styrofoam-beger, men jeg syntes det var litt drøyt å kjøpe 40 stykker når jeg bare hadde behov for èn. Får lete mer en annen dag.

Fikk en sjelden opplevelse i dag da alle 15 stjernene stimet foran meg i karet. Tror ikke jeg har sett alle samtidig siden de flyttet inn dit. Artig at alle lever selv om et par ikke ser helt topp ut. De har vært litt småtuskete i lengre tid uten at jeg dermed kan si at de er syke. De to ynglene er nå nesten umulig å skille fra de voksne.

Har også drømt om å kvitte meg med ålene og bytte de ut med noen Dario dario istedenfor, men vet med meg selv at det som har kommet i hus her blir værende så jeg får utsette planene til ålene dør av alderdom ;)

 
Postet 03.11.2008 kl. 21:37
[Rapportér innlegg]
988  

ElinH
Medlem female.gif
Fra: Hamar
Synd vi ikke bor nærmere hverandre Astrid :-)

Ålene kunne ha levd ut pensjonstilværelsen her. I mine øyne er det ikke mulig å ha for mange kuhlii (og heller ikke for mange cory - såklart!!). Ettersom mannen min også har bart, tror jeg rett og slett det er et eller annet med meg og barter :-D

De er ganske aktive, ja og jeg skjønner at det ikke er for alle. Derfor jeg er ganske overrasket over at disse står oppført med minimum 30 liter! Når vi ser hvordan de raser frem og tilbake i 100 liter!

Tarot ,ja. Ingen merkelige blikk her. Har alltid hatt litt lyst til å bli spådd jeg da :-)

Inflation is when you pay fifteen dollars for the ten-dollar haircut you used to get for five dollars when you had hair...
 
Postet 03.11.2008 kl. 21:59
[Rapportér innlegg]
989  

Inger Anne
Moderator female.gif
Fra: Askim
Jeg ser i hvert fall ikke å himle med øynene. Man har forskjellige interesser og forskjellig tro. Om man liker det den andre holder på med eller ikke, så har det ingenting med om man liker personen eller ikke. Og det viktigste er vel at man liker den andre personen? Jeg ser heller ingen grunn til å sende sideblikk fordi andre gjør andre ting enn jeg gjør? Ok, innimellom sender jeg sideblikk til enkelte mennesker (jeg er ikke perfekt, jeg heller), men jeg forsøker stort sett å ikke gjøre det. Jeg har da sannelig ett og annet som andre sender meg sideblikk for, så jeg vet hvordan det er.

Mvh Inger Anne
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Inger Annes Lille Dyrehage
 
Postet 03.11.2008 kl. 22:14
[Rapportér innlegg]
990  

Tante Astrid
Medlem female.gif
Fra: Kristiansund
Det er godt å høre at man kan bli godtatt med alle sine særegenheter, men så virker det som om det er ganske mange tolerante mennesker her inne på forumet.

Kanskje jeg en vakker dag tar med meg kortstokken og ålene og dukker opp på dørstokken din Elin ;)

 
Postet 03.11.2008 kl. 22:24
[Rapportér innlegg]
991  

Galemor
Medlem female.gif
Fra: Andebu i Sandefjord kommune
Ingen skrå blikk herfra heller, kunne godt tenkt meg å bli spådd jeg.
Må si jeg synes akvaholikere er generelt mye mer åpne når det gjelder mange ting, sikkert fordi når man først ser at fisk er mer enn bare fisk, vel da forandrer man tenkemåte.
Så tror nok det skal ganske mye til for å vippe en akvarist av pinnen, selv er jeg jo rammet av en lettere galskap. Den slår ut på de merkeligste steder til de merkeligste tider, de som begynner bli kjent med meg i klubben har nok merket ett par svake anfall :D
Verst blir det når jeg kjenner meg trygg og/ eller koser meg ;)

Min stille kjærlighet :)
 
Postet 03.11.2008 kl. 22:26
[Rapportér innlegg]
992  

Sanne
Medlem female.gif
Fra: Horten
er vel som regel da man begynner å slippe løs, når man har tødd opp i selskapet :p
selv får jeg skråblikk og kommentarer fra enkelte når det gjelder fiskedilla, men det preller lett av :)

 
Postet 03.11.2008 kl. 22:36
[Rapportér innlegg]
993  

Tante Astrid
Medlem female.gif
Fra: Kristiansund
Da har jeg visst endelig funnet ut hvilken art ålene mine er, nemlig Pangio sumatranus eller Pangio kuhlii sumatranus. Ingen av disse er registrert hverken på Loaches.com eller her i basen så ikke så rart at jeg ikke fant ut av det kanskje. Kom over de i Akvariets Leksikon og søkte litt på nett. Er visst veldig tvil om det er en egen art eller underart av den vanlige kuhlii-ålen. Det samme gjelder P.myersi, men den står oppført både på Loaches og her inne. Jeg er derfor veldig i tvil om hva jeg skal registrere de som siden den ikke har egen profil. Har lagt ut en egen tråd om det her.

Nå skal jeg ut i bua og hente sandpapir. Klar til å pusse litt på det nye akvariemøbelet :)

(Sist endret 04.11.2008 kl. 16:46 av Tante Astrid )
 
Postet 04.11.2008 kl. 16:46
[Rapportér innlegg]
994  

Tante Astrid
Medlem female.gif
Fra: Kristiansund
Når man finner sagmugg i BH-en så er det et godt tegn på at man har jobbet hardt og konsentrert ;)

Møbelet er nå modifisert med et ekstra bein til støtte i midten og en ekstra hobbyplate for støtte på toppen. Nå skal det "bare" males med tre strøk oljemaling for ekstra vannbestandighet så er det klart for oppsett av karet! Skal legge inn før og etter bilder av møbelet når jeg starter opp tråden om afrika. Blir deilig å få startet opp.

Jeg har i dag også skiftet vann i asia-karet og jeg blir nesten sprø av alle fiskene som flyr i veien for heverten. Kampfiskene er selvfølgelig hypernysgjerrige og ålene slakker ikke av på aktiviteten og flakser rundt overalt. Til og med stjernetetraene er helt uredde og stimer rundt slangen for ikke å snakke om rekene. Det er nesten stressende å måtte følge med de hele tiden med fingeren klar ved utløpet hver gang noen nærmer seg, og det gjør de ustanselig. Sky Pangio-åler og stjernedanioer er bare slikt jeg leser om, og av og til ønsker meg ;)

 
Postet 05.11.2008 kl. 20:37
[Rapportér innlegg]
995  

Sanne
Medlem female.gif
Fra: Horten
hehe, på jobben driver vi å klipper komponentbein når de er for lange. de avkleppa finner man igjen på de mest interessante plasser, deriblant bh'n :p

fiskene føler seg hvertfall trygge hos deg da astrid :) mine har faser hvor de er spinnville og andre hvor jeg knapt ser dem :p

 
Postet 05.11.2008 kl. 20:52
[Rapportér innlegg]
996 Nei og nei, nå var jeg framme

Rune Kristoffersen
Medlem male.gif
Fra: Mjøndalen
Klikk på bilde for større versjon
Nå har jeg som ferskt medlem lest og ledd meg skakk av alle de fine innleggene på denne tråden-og tråden om asia-kar. Tusen takk til alle som skriver så fint.

selv så veksler jeg på med å lage kar (se bilde) og å lese her i af. storkoser meg.

det er såååååå mye å lære her inne. her finnes det jo lesestoff i ukesvis.

igjen takk til alle
God helg også til alle

rune
 
Postet 07.11.2008 kl. 15:48
[Rapportér innlegg]
997  

Tante Astrid
Medlem female.gif
Fra: Kristiansund
Hei og velkommen til Akvaforum, Rune! Ganske imponerende at du har orket å lese hele tråden min, og utrolig hyggelig :)

Tenkte jeg skulle gi deg enda mer å lese på. Her ligger flere artikler med informasjon om bruk av stein i akvarier. Håper du finner litt inspirasjon der.

Du får starte din egen tråd og fortelle litt om akvariebyggingen. Alltid morsomt å lese om hva andre akvarister steller med :)

God helg til deg også forresten!

 
Postet 07.11.2008 kl. 22:43
[Rapportér innlegg]
998 Tusen takk for info

Rune Kristoffersen
Medlem male.gif
Fra: Mjøndalen
Takk for tipset, der var det mange fine ideer- nesten så det koker i hue---

skjønner at det her må jeg bruke tid på-det er vel 2-etg som blir mest vrien- men det får bli slik at veien blir til mens jeg går, spennende er det jo.

har såvidt begynt på en tråd- men jeg bruker vist mest tid på å kikke her inne, mens jeg lager kar- vasker sand-phu for en jobb- men det er gøy- og det er jo fint.

takk igjen
Rune

rune
 
Postet 07.11.2008 kl. 23:35
[Rapportér innlegg]
999  

Tante Astrid
Medlem female.gif
Fra: Kristiansund
Vet akkurat hvordan du har det. Det er så utrolig morsomt å holde på med nye prosjekt, men så er det så vanvittig morsomt å oppdage all kunnskapen som ligger her inne også :)

Nå har jeg forresten kommet godt i gang med møbelet så jeg regner med at jeg starter opp med innredning og tråd i løpet av neste uke om alt går som planlagt. Er helt gåen etter saging og maling, men knasker Ibux og lover å stå på til alt er klart til oppsett. Nå har jeg ventet så lenge at jeg får heller ligge på sofaen noen uker etterpå ;)

 
Postet 08.11.2008 kl. 00:24
[Rapportér innlegg]
1000  

Tante Astrid
Medlem female.gif
Fra: Kristiansund
Formålet med denne listen er å gi en oversikt over hvor gamle medlemmenes fisker har blitt etter å ha blitt holdt i "vanlige" akvarier. (Med unntak av gullfisk og koi som jeg tar med selv om de lever i dam.)

Selvfølgelig vil denne være mangelfull og snarere vise mulig alder enn maksalder på fiskene til å begynne med, men forhåpentligvis vil den, om mange nok bidrar med opplysninger, om en tid nærme seg forventet levealder på de forskjellige artene :)

De som ønsker å bidra til å utvide og/eller korrigere listen kan klikke seg inn på linken som ligger under her og legge inn opplysninger der. Grunnen til at selve listen ligger i min egen tråd er at det er eneste muligheten for at jeg skal kunne oppdatere den, men jeg foretrekker altså at opplysninger postes i tråden det er linket til. Håper riktig mange vil hjelpe meg i arbeidet :)

Listen er under konstruksjon!
Har du arter som ikke står på listen eller fisk som er eldre enn det som er opplyst kan du komme med endringer/tilføyelser i denne tråden.FISK

* Acanthocobitis urophthalmus 6 år
* Agamyxis pectinifrons Prikket knurremalle 8 år
* Amatitlania nigrofasciata - Sebraciklide 10 år
* Amphilophus nourissati 8 år
* Amphiprion frenatus 19 år.
* Amphiprion percula - Klovnefisk 5 år 6 mnd
* Ancistrus sp. 'Oppdrettsvariant' - Ancistrus 19 år
* Ancistrus sp. L144 4 år
* Anostomus anostomus - Praktbunntitter 9 år
* Apistogramma agassizii - Regnbueciklide 2 år 6 mnd
* Apistogramma bitaeniata 6 år 6 mnd
* Aplocheilichthys normani - Lampeøyekilli 1 år
* Apteronotus albifrons - Black Ghost 7 år
* Astronotus ocellatus - Oscar 17 år
* Badis badis - Kameleonfisk 1 år
* Balantiocheilos melanopterus - Sølvhai 13 år
* Baryancistrus demantoides 13 år
* Betta coccina 3 år 7 mnd
* Betta splendens - Kampfisk 7 år
* Boraras maculatus - Dvergrasbora 4 år
* Bunocephalus amaurus - Banjomalle 1 år
* Bunocephalus coracoideus - Tofarget banjomalle 5 år
* Carassius auratus auratus - Gullfisk 11 år
* Carinotetraodon travancoricus - Dvergkulefisk 5 år
* Carnegiella schereri - Dvergøksefisk 5 år 5 mnd
* Carnegiella strigata - Marmorert øksefisk, Stripet øksefisk 7 år
* Chromobotia macracanthus - Praktbotia 20 år
* Chichlasoma octofasciatum - Jack Dempsey 6 år
* Cichlasoma sp. - Papegøyeciklide 12 år
* Clarias batrachus - Vandremalle (Kattemalle) 6 år 6 mnd
* Cleithracara maronii - Nøkkelhullciklide 5 år
* Colisa lalia - Dverggurami/Rubingurami 1 år 6 mnd
* Corydoras adolfoi 6 år
* Corydoras aeneus - Metallpansermalle 10 år
* Corydoras concolor 5 år
* Corydoras duplicareus - Falsk Adolfi pansermalle 5 år
* Corydoras habrosus - Salt-og-pepper pansermalle 1 år 3 mnd
* Corydoras haraldschultzi 6 år
* Corydoras melanotaenia 2 år
* Corydoras metae - Svartryggpansermalle 6 år
* Corydoras multimaculatus 3 år 8 mnd
* Corydoras napoensis 7 år 11 mnd
* Corydoras paleatus - Flekket pansermalle 5 år 3 mnd
* Corydoras pygmaeus - Pygmépansermalle 1 år 10 mnd
* Corydoras robineae - Flagghalecorydoras 5 år
* Corydoras sp. C126 2 år 3 mnd
* Corydoras sp. CW023 - Orange Laser 2 år 3 mnd
* Corydoras sterbai - Sterbas pansermalle 11 år
* Corydoras trilineatus 12 år
* Corydoras venezuelanus 6 mnd
* Corydoras weitzmani 5 år
* Crossocheilus siamensis - Simesisk algeeter 9 år 6 mnd
* Cyphotilapia frontosa - Frontosa 4 år
* Cyprinus carpio carpio - Koi/Koikarpe 22 år
* Danio choprae - Glødelysdanio 4 år 11 mnd
* Danio margaritatus - Stjernedanio 6 år
* Danio rerio - Sebrafisk 12 år 6 mnd
* Danio tinwini 1 år 3 mnd
* Dario dario 2 år 1 mnd
* Dicrossus filamentosus - Sjakkbrettciklide 1 år 11 mnd
* Epalzeorhynchos bicolor - Ildhale 3 år 6 mnd
* Epalzeorhynchos frenatum - Regnbuelabeo 6 år
* Epalzeorhynchos kalopterus - Flying fox 5 år
* Erpetoichthys calabaricus - Øreål/Panserål 4 år
* Gnathonemus petersii - Elefantfisk 2 år
* Gymnocorymbus ternetzi - Skjørtetetra 9 år
* Gyrinocheilus aymonieri - Kinesisk algespiser 18 år
* Hasemania nana - Kobbertetra 4 år
* Hemiancistrus subviridis 5 år
* Hemigrammus bleheri - Rødmunntetra 4 år 6 mnd
* Hemigrammus erythrozonus - Glødebåndstetra 4 år
* Heros efasciatus - Hantelciklide/Rødbuket Hantelciklide 8 år
* Herotilapia multispinosa Regnbueciklide 5 år
* Hypancistrus debilittera - Sjokolade-sebrapleco 2 år
* Hypancistrus sp. L201 2 år 8 mnd
* Hypancistrus sp. L333 11 år
* Hypancistrus sp. L340 6 år
* Hyphessobrycon amandae - Ildtetra 2 år
* Hyphessobrycon columbianus - Colombiatetra 4 år
* Hyphessobrycon erythrostigma - Dolkestikktetra/Blødende hjertetetra 8 år
* Hyphessobrycon loweae - Kittytetra 1 år
* Hyphessobrycon megalopterus - Svart Fantomtetra 8 år
* Hyphessobrycon pulchripinnis - Sitrontetra 12 år
* Hyphessobrycon pyrrhonotus - Rødryggstetra 5 år
* Hyphessobrycon rosaceus - Rosentetra 3 år 6 mnd
* Hyphessobrycon sweglesi - Rød fantomtetra 6 år
* Hypostomus plecostomus - Pleco 6 år
* Hypsophrys nicaraguensis - Nicaraguaciklide 3 år
* Ilyodon furcidens 1 år
* Ivanacara adoketa 2 år 9 mnd
* Kryptopterus bicirrhis - Indisk glassmalle 6 år 2 mnd
* Labeo chrysophekadion 8 år 6 mnd
* Labidochromis caeruleus Golden 4 år
* Labidochromis sp 'Hongi' 4 år
* Laetacara dorsigera - Rød kurvciklide 3 år
* Leporacanthicus galaxias - Vampyr pleco 4 år
* Luciosoma spilopleura - Apollo hai 8 år
* Mastacembelus erythrotaenia - Ildål 4 år
* Maylandia callainos 2 år
* Melanochromis interruptus 4 år
* Mesonauta festivus - Flaggciklide 7 år
* Mikrogeophagus altispinosus - Boliviansk sommerfuglciklide 3 år
* Mikrogeophagus ramirezi - Sommerfuglciklide 3 år 4 mnd
* Misgurnus anguillicaudatus - Kinesisk værål/Værål 7 år
* Moenkhausia pittieri - Diamanttetra 1 år 4 mnd
* Moenkhausia sanctaefilomenae - Nettetra, Rødøyetetra 9 år
* Nannostomus beckfordi - Gullbåndstetra 10 mnd
* Nannostomus marginatus - Smykketetra 4 år 6 mnd
* Nannostomus mortenthaleri - Korallrød smykketetra 4 år 10 mnd
* Nematobrycon palmeri - Keisertetra 6 år
* Neolamprologus brichardi Prinsessen av Burundi 4 år
* Neolamprologus multifasciatus 1 år
* Nimbochromis venustus Venustus 7 år
* Nothobranchius rachovii 9.5 mnd
* Osphronemus goramy 16 år
* Otocinclus affinis - Otto 10 år 9 mnd
* Panaqolus maccus - Klovnepleco - 3 år 6 mnd
* Panaqolus sp. L002 - Tiger 'Peckoltia' 10 år
* Pangasius hypophthalmus - Haimalle 10 år
* Pangasius sanitwongsei - Paroonhai/Stor haimalle 8 år
* Pangio kuhlii - Kuhlii-ål 11 år 6 mnd
* Paracheirodon axelrodi - Kardinaltetra 5 år
* Paracheirodon innesi - Neontetra 9 år
* Peckoltia sp. L134 4 år
* Pelvicachromis pulcher - Palettciklide 7 år
* Periophthalmus barbarus - Slamkryper 3 år
* Phenacogrammus interruptus - Kongotetra 3 år
* Pimelodus pictus - Pictusmalle/Flekket trådmalle 6 år
* Platydoras costatus - Stripet Sjokolademalle 36 år
* Poecilia reticulata - Guppy 9 år
* Poecilia sphenops - Molly/Black Molly 3 år
* Poecilia wingei Endlers levendeføder 1 år 6 mnd
* Poecilocharax weitzmani - Weitzmans rovtetra 3 år 6 mnd
* Potamotrygon Motoro 4 år
* Pristella maxillaris - Pristellatetra 5 år 6 mnd
* Protomelas taeniolatus 6 år
* Protopterus annectens annectens - Vestafrikansk lungefisk 30 år
* Pseudacanthicus cf. leopardus - Demini Leopardpleco 5 år
* Pseudepiplatys annulatus - Klovnekilli 2 år 10 mnd
* Pseudotropheus estherae - Rød Zebra 4 år
* Pseudotropheus sp. ´Acei´ - Acei 4 år
* Pterophyllum scalare - Scalare 9 år 4 mnd
* Pterygoplichthys gibbiceps - Gibbiceps 25 år 6 mnd
* Pterygoplichthys pardalis - Pleco 16 år
* Puntius everetti - Klovnebarbe 7 år
* Puntius pentazona - Fembåndsbarbe 7 år
* Puntius semifasciolatus - Messingbarbe, Gullbarbe 12 år
* Puntius titteya - Sherrybarbe/Titteyabarbe 8 år 3 mnd
* Pyrrhulina zigzag 4 år 6 mnd
* Rineloricaria lanceolata 6 år
* Rineloricaria parva - Grenmalle 12 år 6 mnd
* Rineloricaria teffeana 1 år 9 mnd
* Schistura balteata - Sumo botia 3 år
* Scleropages jardinii - Australsk arowana 2 år 6 mnd
* Simochromis diagramma 2 år 6 mnd
* Sphaerichthys osphromenoides - Sjokoladegurami 2 år 6 mnd
* Squaliforma emarginata 5 år
* Steatocranus casuarius - Løvehodeciklide 3 år
* Symphysodon aequifasciatus - Diskus 17 år
* Symphysodon discus - Diskus Heckel 10 år
* Synodontis eupterus - Høyfinnet ryggsvømmermalle 30 år
* Synodontis nigrita - Falsk ryggsvømmermalle 16 år
* Synodontis njassae Malawisynodontis 35 år 6 mnd
* Tanichthys micagemmae - Dvergkardinalfisk 1 år 5 mnd
* Tetraodon nigroviridis - Grønn kulefisk 3 år 6 mnd
* Thayeria boehlkei - Vinkeltetra 9 år
* Thorichthys meeki - Ildbuk 2 år 8 mnd
* Trichogaster labiosus - Leppegurami/Tykkleppet gurami 1 år 6 mnd
* Trichogaster leerii - Perlegurami 10 år
* Trichogaster trichopterus - Blågurami/Gullgurami 7 år 8 mnd
* Trichopsis pumila 2 år 4mnd
* Trigonostigma espei - Dronningrasbora 4 år 7 mnd
* Trigonostigma heteromorpha - Kileflekkrasbora 2 år 6 mnd
* Xiphophorus hellerii - Sverddrager 6 år
* Xiphophorus maculatus - Platy 1 år 11 mnd

SKALLDYR

* Atya gabonensis - Gabonreke 5 år
* Atyopsis moluccensis - Viftereke 5 år
* Caridina cf. cantonensis 'crystal red shrimp' - Rød Krystallreke 1 år 2 mnd
* Caridina multidentata - Amanoreke 6 år
* Macrobrachium assamensis - Indisk Kloreke 2 år 6 mnd
* Neocaridina heteropoda 'red' - Kirsebærreke 1 år 2 mnd
* Triops longicaudatus - Triops 2,5 mnd


SNEGLER

* Brotia pagodula 4 år
* Faunus ater - Sort faunus 3 år 6 mnd
* Lymnea peregra - Vanlig Damsnegl 9 mnd
* Marisa cornuarietis - Posthornsnegle 1 år
* Neritina natalensis - Sebrasnegl 3 år
* Neritina sp. - Tigersnegl 6 år 6 mnd
* Pomacea bridgesii - Eplesnegl 2 år 11 mnd
* Tylomelania sp. - Sulawesisnegle 5 år


* = kilde, dvs link til det medlemmet som har kommet med opplysningene.

(Sist endret 06.04.2020 kl. 12:06 av Tante Astrid )
 
Postet 08.11.2008 kl. 00:24
[Rapportér innlegg]
Sider: 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 108 »